Mell.: Csizmadia János: A Bartakovich-, Justh-… családok… Késmárk 1905. c. m., kézírásos javításokkal. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete