Miért rajzolták a Balaton déli partjáról benyúlóan Tihany félszigetét? (Variáns) - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete