Irmédi-Molnár László feljegyzései hazai és külföldi kutatási terveiről. Átnézett és átnézendő könyvtári és levéltári anyag. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete