Irmédi-Molnár László adatgyűjtése a XVI. század térképészetére vonatkozólag. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László térképtörténeti adatgyűjtései, fogalmazásai és tanulmányai.