2. A nürnbergi horologus Erhard Etzlaub első úttérképe 1500 és 1501-ből. - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László térképtörténeti adatgyűjtései, fogalmazásai és tanulmányai.