Viking térkép ügyével kapcsolatos iratok, fényképek, levelek, jegyzetek stb. Benne: Irmédi-Molnár László fogalmazványai, Szepessy Géza levelei Irmédi-Molnár Lászlóhoz stb. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László térképtörténeti adatgyűjtései, fogalmazásai és tanulmányai.