Irmédi-Molnár László jegyzetei Cholnoky Jenő: Leíró földrajz c. egyetemi előadásához. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László földrajzi tankönyv tervezetei.