A Magyar Földrajzi Társaság könyvtára és könyvtárosai. - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1960)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László földrajzi tankönyv tervezetei.