Lengyelország. (Rádióelőadás. 1944. jan. 18-án.) - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László Szegedre és környékére vonatkozó földrajzi anyaggyűjtései.