Ázsia. Tanulmányi jegyzet töredéke. - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Földrajzi, geológiai, hadi topográfiai stb. fogalmazványok és jegyzetek.