Magy. Kir. Térképészeti Int. igazgatóságának - Maanmittaushallitus (Finn Földmérési Igazgatóság) (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1938)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Mások levelei > További levelek