Javaslat egy a Földet ismertető intézmény felállítására. Geooptikon. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1964)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > Tervezetek, javaslatok, tervrajzok.