A Magyar Televízió 1970. febr. 8. és febr. 28. adásához kölcsönadott földgömbök tértivevényei. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1970)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > Térképtudományi Tanszék élén kifejtett oktatói, gyakorló térképészi és kartográfiatörténészi tevékenységgel kapcsolatos dokumentumok.