Budapesti Középiskolai Tanárképzőintézet átirata Korompay Bertalan aláírásával Irmédi-Molnár Lászlóhoz „A térképismeret alapjai” c. előadássorozat tartása tárgyában. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1948)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > A Magyar Földrajzi Intézet, a Szegedi Tudományegyetem és a Térképészeti Intézet kötelékében folytatott munkássággal kapcsolatos dokumentumok.