Sajtókivágatok a M. Kir. Honvéd Térképészeti Intézet 20 éves emlékkiállítására vonatkozó cikkekből. (Irmédi-Molnár László gyűjtése.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > A Magyar Földrajzi Intézet, a Szegedi Tudományegyetem és a Térképészeti Intézet kötelékében folytatott munkássággal kapcsolatos dokumentumok.