A Budapesti kir. magy. Pázmány Péter Tudomány-Egyetem Bölcsészettan-hallgatók Segítő Egyesületének tisztikara. 1921/1922. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1922)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > Egyetemi évek.