„Lóczy Lajos-törzs” (földrajz) krónikája az alapszabályszerű egyesületi élet napjától: 1922 március hó 12. napjától kezdődően. - Irmédi-Molnár László – Kéz Andor (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1922)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Működéssel kapcsolatos iratok, dokumentumok. > Egyetemi évek.