(Irmédi-)Molnár László születési, házassági, honossági hivatalos iratai, az 1895–1932 évkörből. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Személyi iratok: > Irmédi-Molnár László egyet. tanár (1895–1971) hivatalos iratai