Molnár Béla gazdatiszti szolgálatára és tevékenységére vonatkozó iratok. (Bizonyítványok, igazolványok, szerződések stb.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Családi iratok. > Molnár Béla gazdatiszt (1860–1924) hivatalos iratai stb.