Csergő Hugó (Fond 160 Tábori Kornél és Pál hagyatéka)
Fond 160 Tábori Kornél és Pál hagyatéka > Tábori Pál hagyatéka > Téves beszámozás miatt 323-as számmal folytatódik: Rajzok (bekeretezve) > Major Henrik rajzai: