Magyar és idegen költők versei, versfordításai gépiratban, és újságkivágatokon (Fond 160 Tábori Kornél és Pál hagyatéka)
Fond 160 Tábori Kornél és Pál hagyatéka > Tábori Pál hagyatéka > Tábori Pál gyűjtése: (gépiratok, újságkivágatok):