A svábhegyi ingatlanra vonatkozó iratok. (Fond 145 Basch Lóránt, 1939)
Fond 145 Basch Lóránt > IV. Basch Lóránt által intézett, főként anyagi ügyekre vonatkozó iratok. > A. Babits Mihály és Babits Mihályné anyagi ügyei.