Egy literáris pör története. (József Attila és Babits Mihály.) (Fond 145 Basch Lóránt)
Fond 145 Basch Lóránt > III. Kéziratok. > B. Basch Lóránt kéziratai. > 1. A Baumgarten-alapítvány történetére vonatkozó kéziratok.