Ünnepi beszéd. Megemlékezés Baumgarten Ferencről. 1946. jan. 18. (Fond 145 Basch Lóránt, 1946)
Fond 145 Basch Lóránt > III. Kéziratok. > B. Basch Lóránt kéziratai. > 1. A Baumgarten-alapítvány történetére vonatkozó kéziratok.