Beszámoló beszéd a BA 1937. jan. 18-i ülésén. (Fond 145 Basch Lóránt, 1937)
Fond 145 Basch Lóránt > III. Kéziratok. > B. Basch Lóránt kéziratai. > 1. A Baumgarten-alapítvány történetére vonatkozó kéziratok.