a Baumgarten könyvtárhoz (B. L.-hoz) - Szalay György (Fond 145 Basch Lóránt, 1951)
Fond 145 Basch Lóránt > II. Levelezések. > B. Basch Lóránthoz írt levelek illetve az általa elküldött levelek másolatai.