Reményi J. – Strém Gy.-höz (lev. más.) - Reményi József (Fond 145 Basch Lóránt, 1950)
Fond 145 Basch Lóránt > II. Levelezések. > B. Basch Lóránthoz írt levelek illetve az általa elküldött levelek másolatai.