Petrovics Elekhez - Babits Mihály (Fond 145 Basch Lóránt, 1933)
Fond 145 Basch Lóránt > II. Levelezések. > A. A Baumgarten-Alapítványhoz, ill. egyes személyekhez, mint az alapítvány tevékenységében közreműködőkkel kapcsolatos levelek és Basch Lóránt (a továbbiakban BL) válaszleveleinek másolatai.