Feljegyzések az amerikai magyar függetlenségi mozgalomról. (Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag, 1941)
Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag