Kőnyomatos újságokkal (Budapesti Értesítő-Budapester Nachrichten, Külföldi Hírek) kapcsolatos felterjesztések. (Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag, 1941)
Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag