A visszacsatolt területek állami hivatalainak betöltésével kapcsolatos iratok. (Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag)
Fond 131 Az első bécsi döntéskor Magyarországhoz csatolt területekre vonatkozó iratok – zárt anyag