A Kossuth-kultusszal kapcsolatos irodalom (tisztelgő látogatások; képviselővé választások; arcképfestések; utcaelnevezések; múzeumok stb.) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.