Kossuth Lajos-bibliográfia. Tárgykör szerint rendezett adatgyűjtés cédulákon. - Lukinich Imre (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.