Egyetemes történeti bibliográfia az 1921. évben megjelent tanulmányokról és könyvekről. (Főként folyóiratcikkek) - Lukinich Imre (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.