Archivisztikai bibliográfia. Adatgyűjtés a levéltárügyi szakirodalomra és az egyes hazai és külföldi levéltárakra vonatkozólag. Forrásközlések. - Lukinich Imre (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.