Lukinich Imre autográf irodalom-gyűjtése a berlini kongresszusra és a Balkán-kérdésre vonatkozólag. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.