Belsőszolnok, Kővár, Doboka nemesi összeírásai (1702) Belsőszolnok m. egytelekes nemesi (1713) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.