Rákóczy György nászajándékára vonatkozó feljegyzés Belső-Szolnok megye jegyzőkönyveiből. 1640. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.