Lukinich Imre jegyzetei az Országos Levéltárból. (Erdélyi Gubernium Levéltára, 1700. év) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.