Iratmásolatok az Országos Levéltárból (A bécsi Staatsarchiv Alte Kabinettsacten fondjából átadott anyagról) Rákóczi József erdélyi kapcsolataira vonatkozólag. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.