Lukinich Imre anyaggyűjtése a Podmaniczky család korponai és báthi ágának történetéhez. (16-18. szdi évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.