A Podmaniczky család történetére vonatkozó oklevelek másolatai. (1549-1731 évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.