Lukinich Imre autogr. jegyzetei a bécsi Kriegsarchiv, Hofkriegerath fondjából Bethlen Sámuel, Turótzi János és társaik árulási perével kapcsolatban. (1738) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.