Az 1935. évi Rákóczi-Emlékkönyv kiadásával és a jubileummal kapcsolatos nyomtatványok. (Fond 116 Lukinich Imre, 1935)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.