Étude sur François II. Rákóczy … pendant son séjour en France. II.: Le jeu a l’Hotel de Transylvanie. - Pillias, Émile (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.