Lukinich Imre autogr. jegyzetei átnézendő forrásokról. (1651-1660 és 1671-1710 évkör.) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.