Lukinich Imre adatgyűjtése János Kázmér lengyel király és Erdély c. tárgykörből. (1648-1660 évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.