A XVI-XVII. századi magyar történelem bibligráfiája c. művéhez készült jegyzékek. - Lukinich Imre (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.