Lukinich Imre autogr. jegyzetei a bécsi Haus- Hof- u. Staatsarchiv Turcica fondjából. (1598-1600 évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.