Lukinich Imre autogr. adatgyűjtése a Zrinyiekre vonatkozólag Pozsony város levéltárának anyagából. (1562-1663 évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.